Nieuws

Overname

Beste klanten,

Al een paar jaar zijn wij bezig om de juiste bestemming te vinden voor onze winkel. Een keer gaan we dit loslaten en moet er iets in beweging gezet worden. Onze voorkeur gaat uit naar een opvolger maar omdat die niet binnen ons gezin ligt is dat geen vanzelfsprekendheid.

De huidige economie werkt niet echt mee maar desondanks kunnen wij met veel voldoening vertellen dat onze winkel een DIERENWINKEL BLIJFT!

Per  1 februari 2021 zal een nieuw concept onder de naam Animal Health Shop onze werkzaamheden voortzetten. Wij zijn hier enorm blij mee!!!

Wij gaan een streep zetten onder onze carrièrre maar niet zonder u enorm te bedanken voor de klandizie. Zonder u houdt niemand het vol, u bent enorm belangrijk voor alle winkeliers van Made, en dus ook voor ons. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat vinden wij allerminst. U maakte onze dag, het werk blijft hetzelfde, maar het contact met u is waardevol. Wij gaan u, door deze snelle transactie, niet allemal meer ontmoeten en dat vinden wij oprecht erg jammer. Vandaar deze brief en in de hoop u nogeens tegen te komen.

Wij kijken terug op een mooie tijd uit ons leven en hopen een mooie en vooral gezonde tijd tegemoet te gaan. Dank dat wij dit ruim 40 jaar hebben kunnen doen en we hopen dat u ook de Animal Health Shop een warm hart toedraagt.

Warme groeten,

Jan & Véronique

 

 COVID-19

COVID-19

Gelukkig mogen wij open zijn en hanteren de gewone openingstijden.